Η υγεία ειναι σπουδαίο αγαθό. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Όλοι, επίσης, γνωρίζουν την σπουδαιότητα της προληπτικής ιατρικής.

 

Η Αλκμαίων Σύγχρονα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Α.Ε. είναι μια νέα εταιρία στο χώρο της υγείας. Στόχος μας είναι η παροχή ιατρικών εξετάσεων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές τόσο για διαγνωστικό όσο και για προληπτικό σκοπό. Στην προσπάθεια επλήρωσης του στόχου μας έχουμε δυο αξιόπιστους συμμάχους: την εμπειρία του προσωπικού και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας. 

 

Μικροβιολογικό Τμήμα

Περιγραφή εικόνας

Διαθέτουμε ένα πλήρως καταρτισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο το οποίο ειναι εξοπλισμένο με ανοσολογικό, βιοχημικό και αιματολογικό αναλυτή. O εξοπλισμος αγοράστηκε καινούριος απο τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής μικροβιολογίκών μηχανημάτων (Memmert, Abbott, Horiba). Έχουμε την δυνατότητα κάλυψης μεγάλου εύρους εξετάσεων, τόσο εξετάσεων ρουτίνας (χοληστερίνη, χρόνο προθρομβίνης) όσο και εξετάσεων που εκφεύγουν της ύλης του μέσου εργαστηρίου.

 

Καρδιολογικό Τμήμα

Περιγραφή εικόνας

Το καρδιολογικό τμήμα ειναι εξοπλισμένο με σύστημα υπερήχων της General Electric, καθώς και με δοκιμασία κοπώσεως του οίκου Mortara. Διαθέτουμε ηλεκτροκαρδιογράφο και holter ρυθμού με δυνατότητα καταγραφής 24-ώρου, 48-ώρου και 7-ημέρου. Επίσης απο 1η Απρίλη 2013 έχουμε την δυνατότητα πραγματοποίησης καρδιολογικών εξετάσεων σε παιδιά άνω των 2 ετών. Είμαστε στη διάθεση σας για την διερεύνηση συμπτωμάτων όπως θωρακικό άλγος, αίσθημα κόπωσης, αρρυθμίες, φυσήματα κ.α.

Ακτινολογικό Τμήμα

Περιγραφή εικόνας

Το ακτινολογικό εργαστήριο της Αλκμαίων ειναι εξοπλισμένο με μηχανήματα Siemens και General Electric. Διαθέτουμε εξοπλισμό για την πραγματοποίηση κλασικών ακτινογραφιών, μαστογραφιών, πανοραμικών δοντιών, κεφαλομετρικών και μέτρησης οστικής πυκνότητας. Όλες οι απεικονίσεις ειναι ψηφιοποιημένες.

 

Το εργαστήριο μας περιλαμβάνει υπερηχοτομογράφο με τον οποίο πραγματοποιούνται όλα τα υπερηχογραφήματα οργάνων καθώς και Triplex αγγείων. Επίσης, παρέχουμε την δυνατότητα βιοψιών θυρεοειδούς αδένα (FNA).